Alle blogs, Trouwfotografie
Leave a comment

De lievelings-trouwfoto van Yvonne

SjoukeenYvonne-8405-988van1095

‘ Als ik deze foto zie, beleef ik dit moment helemaal opnieuw. We hadden net het ja-woord tegen elkaar gezegd in de kerk en elkaar de ringen gegeven: dat vonden we vooraf het belangrijkste moment van de dag – en achteraf ook zeker het mooiste moment. Je ziet ons helemaal genieten en blij zijn. Mijn man staat fantastisch op de foto: ik zie zijn dankbaarheid, en ook zijn opluchting. De spanningen van de beladen momenten zijn weg: het huwelijk kan beginnen. Ik kijk helemaal blij naar mijn man. Dat gevoel beleef ik weer bij deze foto, maar ook beleef ik de emoties van mijn man. Dat vind ik hier zo mooi aan. En je ziet bijna alle gasten. Ze klappen en kijken naar ons, want dit was immer hét moment. Tot slot vind ik stiekem mijn jurk en mijn haar er mooi opstaan. Je ziet de subtiele bloemetjes in mijn haar en de sluier die ik speciaal heb bewaard voor de kerkdienst. Die dag voelde ik me zo mooi in die jurk, dus het is fantastisch om dat weer te zien.’ 

– Yvonne (bekijk hier meer foto’s van deze bruiloft)

In deze serie vertellen bruiden over hun lievelings-trouwfoto. Ik was trouwfotograaf bij deze bruiden – en eigenlijk ben ik altijd benieuwd welke foto een bruid nou het allerleukst vindt. Dus besloot ik het ze te vragen, en dat had zes verschillende antwoorden tot gevolg!

Deel I: Mariska
Deel II: Nynke 
Deel III: Marieke 
Deel IV: Matthea 
Deel V: Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *