Alle blogs, Trouwfotografie
Leave a comment

De lievelings-trouwfoto van Matthea

2Matthea en Gerrit - de ontmoeting (21 van 56)

‘Mijn moeder had net alle knoopjes op mijn rug vastgemaakt. Gerrit wachtte op mij in de tuin en een paar seconden voor dit beeld zagen we elkaar voor het eerst. Ik vergat dat iedereen mee keek. 

Zijn gezicht en zijn hand om mijn middel vind ik zo lief. Het is zo’n fijne omhelzing, zo een die ik nog heel vaak over wil doen.

Ik vind de foto zo prachtig. Alsof het moment even is stil gezet.  En dan die prachtige bloemen in mijn prachtige haar met de prachtige krullen. En door het groen op de achtergrond voel je gewoon dat onze trouwdag een warme dag zou gaan worden. Ja. Perfect.’

– Matthea

In deze serie vertellen bruiden over hun lievelings-trouwfoto. Ik was trouwfotograaf bij deze bruiden – en eigenlijk ben ik altijd benieuwd welke foto een bruid nou het allerleukst vindt. Dus besloot ik het ze te vragen, en dat had zes verschillende antwoorden tot gevolg!

Deel I: Mariska
Deel II: Nynke 
Deel III: Marieke 
Deel IV: Matthea 
Deel V: Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *