Alle blogs, Trouwfotografie
Leave a comment

De lievelings-trouwfoto van Nynke

Lucas en Nynke - 0998 van 1306 - 2675

‘ Als iemand zou vragen: hoe was je trouwdag? Dan zou ik alleen maar deze foto hoeven te laten zien en te zeggen: precies zo! Voor de bruiloft maakte ik me druk: hoe zouden de gasten mijn trouwjurk vinden, zouden ze me er überhaupt mooi uit vinden zien, wat zouden ze van de versiering vinden, van het eten en van de dienst? Maar eigenlijk is dat helemaal niet belangrijk. Als Lucas en ik maar met volle teugen van onze trouwdag zouden genieten, was het geslaagd. Dat hebben we gedaan. En dat zie je op deze foto. En alle gasten, stuk voor stuk, kijken ook oprecht ontspannen en vrolijk. Daar word ik heel blij van en ook trots.

Ik hou er meestal niet van als ik zo uitbundig op de foto sta, dat vind ik niet mijn meest knappe kant. Maar deze foto is zó gezellig. Ik vind blijkbaar iets echt heel grappig en lach een uitbundige giechel-lach. En mijn mooie man Lucas ziet er ook zo blij en ontspannen uit. Dit is de mooiste herinnering die ik bij me kan dragen: dat ik ontspannen heb kunnen genieten, dat ik alle onbelangrijke gedachten die van tevoren overheersten, los heb kunnen laten. ‘

– Nynke (bekijk hier meer foto’s van deze bruiloft)

In deze serie vertellen bruiden over hun lievelings-trouwfoto. Ik was trouwfotograaf bij deze bruiden – en eigenlijk ben ik altijd benieuwd welke foto een bruid nou het allerleukst vindt. Dus besloot ik het ze te vragen, en dat had zes verschillende antwoorden tot gevolg!

Deel I: Mariska
Deel II: Nynke
Deel III: Marieke 
Deel IV: Matthea 
Deel V: Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *