Alle blogs, Trouwfotografie
comments 2

De lievelings-trouwfoto van Mariska

Voorproefje Mariska en Rogier (19 van 23)

‘Deze foto is gemaakt in een stilstaande auto, want Rogier en ik zijn op onze bruiloft gestrand. Onze trouwauto, een oldtimer, ging kapot. Ik zie aan onze ogen dat we veel lol hebben.  Rogier kruipt lekker dicht tegen me aan om ook zijn neus tegen de beslagen ruit te drukken. We vermaken ons als een kind in plaats van ons zorgen te maken over de tijd: heerlijk! En wie heeft er nou zo’n trouwfoto? Ik vind hem hilarisch, een uniek beeld. Onze hoofden zien er erg grappig uit en ik word blij van de regenachtige sfeer.’

Mariska

In deze serie vertellen bruiden over hun lievelings-trouwfoto. Ik was trouwfotograaf bij deze bruiden – en eigenlijk ben ik altijd benieuwd welke foto een bruid nou het allerleukst vindt.  Dus besloot ik het ze te vragen, en dat had zes verschillende antwoorden tot gevolg! 

Deel I: Mariska
Deel II: Nynke 
Deel III: Marieke 
Deel IV: Matthea 
Deel V: Yvonne

2 Comments

  1. Echt super leuk deze serie!
    En ik ben benieuwd of ik ‘Nynke’ ben of dat ik ‘nog een Nynke’ ben ;)

    • Laurie says

      Dankjewel. En dat is afwachten… Ik vond het stom om ‘nog een Nynke’ te typen, maar als ik twee keer Nynke zou opschrijven zou dat ook zo verwarrend zijn! Als je een lievere benaming weet voor ‘de tweede Nynke’ moet je het maar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *