Laat ik me eens voorstellen. Ik ben Laurie (31), degene die de dingen maakt die je op deze website voorbij ziet komen.

 

Zo maak ik bijvoorbeeld foto’s. Ik geniet van foto’s als ze mooi zijn en als ze echt zijn. Niet perfect (liever niet), no-nonsense en simpel, maar toch dromerig. Ook ben ik bezig met een podcast over vrouwen die op vrouwen vallen en in God geloven. Hij is bijna af.

Over mij persoonlijk: ik ben een huismus en een buitenmens. Ik hou van twintig kilometer wandelen op de Veluwe (en dat ik dan de kaart vastheb) en van op de bank liggen met een boek en een kop thee, terwijl ik net de was heb opgehangen.

Ik klim graag, in de klimhal of buiten op rotsen. Ik ben een gelukkig mens als ik met vrienden samen eet en daarna een bordspel speel. En als ik mijn tentharingen de grond in sla.

Ik ben christen – agnostisch theïst denk ik – geniet van het al zoekend leren kennen van God, met een kritische blik en open ogen voor de wereld waarin we met z’n allen proberen te leven.

Ik wil altijd nog eens van hut naar hut wandelen in de bergen – en misschien ga ik dat nog wel eens doen ook. En ik wil altijd nog eens kanoën door Zweden, met de tent in de boot. En een boek schrijven. Een voorraadkast met blikken bonen (check) en een eigen droogmolen. Zo. Dat was ‘m voor nu.

Over deze foto: ik kan je vertellen dat dit geluk is. Uien, mensen om ze voor te schillen, een schort met stipjes, een half afgemaakte afzuigkap en mijn nootmuskaatrasp aan een haakje.

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren