Alle blogs, Familiefotografie, Portretfotografie
Leave a comment

Sacha en Reinier

Dat het hier koud is, hoef ik je niet te vertellen. Dat deze foto lang geleden genomen is, ook niet. Het was winter. Ik hoef niet te vertellen dat de mist over de akkers hing, niet dat Sacha en Reinier verliefd en vrolijk van hart zijn. Dat het koud was – maar dat het warm voelde, hoef ik niet te vertellen.

Ze gaan morgen trouwen, deze twee. Vorig jaar – het was maart – maakten we deze verlovingsfoto’s. Ik wilde er altijd nog een blog van maken maar dat kwam er pas vandaag van. Wat maakt het uit. Deze is voor jullie, Sacha en Reinier, op morgen! Op een warme, verliefde, vrolijke dag. Net als deze.

Ik hoef echt niks te vertellen, hè? De foto hierboven vind ik lief. Gewoon zomaar, een klein moment, maar des te bijzonderder.

Ze zijn op weg, samen. Morgen trouwen ze – zeggen ze tegen elkaar en alle mensen om hen heen dat ze elkaar liefhebben en willen blijven liefhebben. Naar elkaar willen blijven kijken. Ik ben het met ze eens, ik denk dat dat een heel goed idee is. En ik heb zin om er plaatjes van te maken.

Wil jij ook nog een keer alleen of met een lief mens (of meerdere lieve mensen) op de foto en vind je deze foto’s mooi? Ik zou zeggen: pak een kop thee, klik hier om meer fotoreportages te bekijken en bel of mail of app me, dan kletsen we over wat ik voor jullie kan doen. Ik maak graag verhalende foto’s die laten zien hoe het echt is, met een tik romantiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *