Biesbosch 2022

Als ik m’n ogen open doe, zie ik mijn binnentent. Het is vroeg. We willen de zonsopkomst zien vanaf het water. Ik rits mijn tent open en ik zie een mistige Biesbosch. Ook Elines tent gaat open. Schoenen aan, jas aan: de kajak in. 


Gisteren kajakten we naar de kampeerplaats waar we net wakker werden. In het ochtendlicht zien het water en de overs er weer helemaal anders uit dan gisteren. Langzaam wordt de wereld wakker – en zo ook wij, in onze boot.

Ik verkoop deze natuurfoto’s ook voor thuis aan de muur. Dus als je zegt: ik zie een mooie foto en daar wil ik thuis wel langer naar kijken, zoek dan gerust eens rond in één van m’n webwinkels (deze of deze). Staat jouw lievelingsfoto er niet bij? Stuur me een berichtje.

 

Start- en eindpunt / kajakverhuur:

Jachthaven Van Oversteeg (Spieringsluis 5, Werkendam). Je kan hier gratis parkeren. Je kunt hier kajaks van te voren reserveren voor meerdere dagen.

 

Routes:

Voor de liefhebber hieronder de tracks van de gekajakte routes in de Biesbosch via Strava (inclusief nog wat behind-the-scenes-filmpjes, ha). Wil je ze als GPX-bestand ontvangen? Stuur me een mailtje!

 

Haven – kampeerplaats:

 

Zonsondergangsrondje:

 

Zonsopkomstrondje:

 

Kampeerplaats – haven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Further Projects