Alle blogs, Persoonlijke blogs
comments 2

Mooie natuur (fotografeer-kampeertocht voor Staatsbosbeheer deel V)

01 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 4738

Zomer in Nederland. Afgelopen zomer kampeerde ik voor een foto-opdracht op loopafstand van natuur: bij bossen en water en velden. Ik laat je foto’s zien van de mooiste natuur die ik tegenkwam vlak bij natuurkampeerterreinen. En ja, álles is in Nederland. 

De bovenste foto van dit blog, met de zacht krommende bomen, vind ik één van de mooiste plekken. Sterker nog: één van de mooiste bossen waar ik ooit ben geweest – en ik dénk de mooiste. Daar zou ik graag eens trouwfoto’s maken. Dus bruiden en bruidegommen in de buurt van Ermelo: laat me weten of jullie dat ook willen – misschien kunnen we er naartoe rijden.

Verder zal ik in dit blog niet praten, alleen maar foto’s laten zien. Mooie natuur is om stil naar te kijken (vind ik dan hè). O ja, en: dit is de laatste blog die ik heb gemaakt over de foto’s die ik voor Staatsbosbeheer maakte. Geniet er extra van! Hierna zul je hier weer vooral bruiloften zien.

02 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 4626 03 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 6080 06 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 7146
10 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 4299

13 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 319 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 4983 17 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 474316 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 2962

12 van 23 - kampeerplekken in de natuur -_

01 van 01 - kampeerplekken in de natuur - - 728001 van 01 - kampeerplekken in de natuur - 6063 21 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 597722 van 23 - kampeerplekken in de natuur - 5027

Deze zomer  deed ik een foto-opdracht voor Staatsbosbeheer. Ik fotografeerde hun vierentwintig natuurkampeerterreinen – van Limburg tot Friesland. Kamperen is één van mijn lievelingszaken. En foto’s maken ook. En alleen zijn, ook! En door de natuur banjeren al helemaal. Een opdracht naar mijn hart dus. Ik maakte de foto’s voor de website van Staatsbosbeheer, waar je ze nu per kampeerterrein kunt bekijken (zoek alvast maar een terrein uit waar je deze zomer een weekje langs gaat). 

Op mijn eigen website laat ik ook foto’s zien die ik heb gemaakt, maar dan thematisch. Alle delen van deze serie:

Deel I: kampeerboeketten
Deel II: fikkie stoken
Deel III: lieve dingen die kampeerders doen
Deel IV: plekken waar ik (van) wil kamperen
Deel V: mooie natuur

2 Comments

  1. Wat is Nederland toch mooi hè :)
    Met dit zonnige weer jouw foto’s bekijken, een goed recept voor kampeerzin!

    • Laurie says

      Ja, prachtig is Nederland! En ik ben nog lang niet uitgekeken. Ik wil vaker gaan kamperen, maar dat moet ik dan wel gaan doen. Misschien kunnen we elkaar inspireren (dat weet ik wel zeker) om het vaker te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *