Alle blogs, Persoonlijke blogs
comments 4

Persoonlijk: foto’s voor in mijn jaarboek

Het hele jaar door probeer ik foto’s te maken voor in mijn jaarboek. Dat is een boek vol alledaagse foto’s van één jaar (januari tot en met december). Foto’s van hoe ons huis eruit ziet, de mensen die ik ontmoet, iets waar m’n oog op valt. Een kleine registratie van hoe het is om nú mij te zijn.

Ik doe mijn best om vaak mijn fototoestel in m’n tas te doen als ik op weg ga – om eraan te denken plaatjes te schieten van hoe mijn leven is, op dit moment. Ik vind dat echt heel waardevol: foto’s maken van het alledaagse. Ik wil je met deze blog inspireren én aanmoedigen (hup) om dat ook te doen. Foto’s maken, foto’s afdrukken en af en toe bekijken. Wat ik dan bijvoorbeeld vastleg?

Hoe we een broodje eten in de zon:

 

Lieve verjaardagsvisite: 

 

Hoe ik m’n nieuwe flitser test op m’n vader: 

 

Dat ik mijn lieve nichtje naar school breng en dat zij op de step gaat: 

 

Hoe het avondlicht in de kamer straalt terwijl we een onverwachte gast aan tafel hebben.

 

Hoe we heen en weer naar een dorp verderop fietsten omdat ik mijn schoenen daar was vergeten in de gymzaal (jaja): 

 

M’n geliefde spelletjesavonden: 

 

Dat ik ons balkon schrob:

 

Hoe onze muur groen werd: 

 

De zon op het water tijdens een wandeling: 

4 Comments

 1. Nynke says

  mooi!
  en volgens mij is het heel leuk om nú laurie te zijn :)

  • Laurie says

   ja :) dat is het. en geloof het of niet: jij inspireert me vaak om te genieten van de momenten zoals ze zijn.. of je nou naar brussel verhuist of in een bovenwoning in het dorp oud-beijerland woont: er is altijd genoeg om er iets van te maken :)

 2. Elsa says

  Wat ontzettend leuk om te zien Laurie. Heel tof dat je al die dagelijkse momentjes vastlegt. ♡

  • Laurie says

   Ahhh dankjewel lieve Elsa! Ik zou het iedereen aanraden :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *