Alle blogs, Persoonlijke blogs
comments 4

Fotografie van de Sallandse heuvelrug

Morgenvroeg bel ik aan bij een bruid in Wierden – heel ver weg van mijn huis. Omdat het me niet fijn leek om zo vroeg te moeten reizen, besloot ik een dag van tevoren naar het oosten te gaan. Vandaag maakte ik op de Sallandse heuvelrug een fikse wandeling. Wat een prachtlocatie voor de trouwfotografie morgen!

Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (1 van 11)

Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (2 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (3 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (4 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (5 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (6 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (7 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (8 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (9 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (10 van 11)
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug (11 van 11)

4 Comments

 1. Sanne says

  Prachtig zeg. Wat leg je dat goed vast. Vooral je doorkijkjes vind ik mooi, en de close-ups met een grote scherptediepte.
  Veel plezier en succes met het fotograferen van het bruidspaar en de bruiloft morgen! Ga je digitaal of analoog fotograferen?
  Liefs

  • Laurie says

   Hoi Sanne, dankjewel! Wat een lieve reactie. Ik vind natuurfoto’s echt wel heel moeilijk, moeilijker dan foto’s van mensen. Maar ik ben ook blij met deze foto’s. De bruiloft was heel leuk – en ik heb digitaal gefotografeerd. In mei ga ik met een vriendin analoge foto’s maken op het eiland Tiengemeten. Daar heb ik zoveel zin in! Die zul je nog wel zien verschijnen. Liefs, Laurie

 2. nynke says

  prachtig!
  maar was je niet bang om te verdwalen in je eentje?

  • Laurie says

   Hoi lieve Nynke! Nee, totaal niet, want ik volgde ‘het oranje pad’. Ik wist dus dat ik mooie highlights zou zien (jeneverbessenbos! weidse uitzichten!) en weer veilig bij het informatiecentrum terug zou keren zolang ik de pijlen zou volgen. Ik heb zin om met jou en Klaas het kleine jongetje en Gertjan te wandelen als ‘het kleine jongetje’ wat groter is. Dan ‘moeten’ we een keer te kamperen gaan met zijn allen, vind ik. Liefs, Laurie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *