Alle blogs, Persoonlijke blogs
comments 2

De straat waar Gertjan woont

Omdat mijn vriend Gertjan in Antwerpen studeert, ben ik af en toe in die stad. De buurt waar hij woont, doet niet-Nederlands aan. Dat is het natuurlijk ook niet, maar dat Antwerpen zo buitenlands kan lijken vind ik opmerkelijk. Vandaag liep ik een rondje en fotografeerde wat ik mooi vind, zoals zachte kleuren, rustige patronen en planten. En het mooist: Gertjan zelf.

Antwerpen fotografie (2 van 10)

Antwerpen fotografie (1 van 10)

Antwerpen fotografie (3 van 10)

Antwerpen fotografie (4 van 10)

Antwerpen fotografie (5 van 10)

Antwerpen fotografie (6 van 10)

Antwerpen fotografie (7 van 10)

Antwerpen fotografie (8 van 10)

Antwerpen fotografie (9 van 10)

Antwerpen fotografie (1 van 1)

2 Comments

  1. Bertina says

    Mooi Laurie! Jammer dat ik niet kan komen :( volgende keer!

    • Laurie says

      Ha Bertina, ja, jammer! Maar komt nog wel een keer. Ik ben hier vaker, gelukkig :) Zal je af en toe wel vragen of het al kan en of je nog zin hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *