Alle blogs, Familiefotografie, Portretfotografie
Leave a comment

Melissa en Jos

Welkom in Gouda. Vanavond maak ik in deze stad foto’s van Melissa en Jos. Het is de stad waar ik geboren werd, de stad van de stroopwafels en de stad waar m’n tante woont. Leuk om hier plaatjes te maken van een meisje dat ik ken van mijn studie journalistiek én haar lieve vriend.

We beginnen met een biertje en gaan dan de stad in voor foto’s. Wat is Gouda toch fijn. Er zijn krommige straatjes met bomen en oude hekjes en mooie lantaarnpalen. Zet daar twee verliefde mensen neer en je krijgt liefdevolle, ontspannen liefdesplaatjes.

Weet je wat ik zo mooi vind aan de foto hierboven? Haar lieve ogen (je ziet dat ze lacht ondanks dat je dat niet echt kunt zien), haar wapperende haar en zijn lieve hand. Het zijn van die kleinigheden die een foto in mijn ogen mooi maken.

Ondertussen weerkaatst de zon in de glas-in-loodramen.

Bij dit fijne café maken we plaatjes. Ik sta er zelf soms ook op. Hoi. Klik.

Ik kon niet zo goed kiezen uit deze café-plaatjes dus ik deel er lekker veel.

Zie je hoe lief die twee naar elkaar lachen? Fijn vind ik dat – om te zien en om vast te leggen.

Kijk die gevels nou weerkaatsen in het raam. Wat zijn Nederlandse huizen toch mooi. En wat fijn dat we bij dit café wat foto’s mochten maken. Melissa en Jos, dank jullie wel voor de leuke avond en voor de tips over mooie vakantie- en klimgebieden! Ik vond het fijn.

Wil jij ook een liefdesreportage laten maken? Mail of bel of app me en we kletsen erover verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *