Alle blogs, Familiefotografie, Trouwfotografie
comments 2

Kelly en Jori

Dit zijn Jori en Kelly. Een paar maanden geleden wist ik nog niet van hun bestaan af. Toen mailde Kelly of ik hun bruiloft zou willen fotograferen. En vorige week dronken we met z’n drieën koffie in Breda.

Ik word daar toch zo blij van hè. Dat meen ik echt. Vind ik mezelf op een simpele dinsdag in een gemoedelijk café met een kop thee – aan het kletsen met mensen over wie zij zijn en wie ik ben. Over de bruiloft. Over de lieve mensen in hun leven die ze gaan uitnodigen. We ontdekken een gezamenlijke liefde voor podcasts.

Mijn werk is vrij ‘alleen’, ik werk gemiddeld vier dagen per week vanuit huis. Ik kan goed alleen zijn en vind dat heerlijk. Maar dat ik een poosje meeloop in het leven van allerlei leuke en lieve bruidsparen, dat vind ik ontzettend tof. 

En dan mag ik aan het einde van het gesprek ook nog vastleggen wat ik zie. Ik maak foto’s van Kelly en Jori en die zien er zo uit.

Wil jij ook een liefdesreportage laten maken of een kennismakingsgesprek voor jullie bruiloft plannen? Mail of bel of app me en we kletsen erover verder.

2 Comments

  1. Puck Kavelaars says

    Zo mooi Laurie!! En zo leuk dat je ook hun bruiloft gaat doen!

    • Laurie says

      Dankjewel lieve Puck! En jaaa, vind ik ook heel erg leuk. Zie ik jullie daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *