Alle blogs, Portretfotografie
comments 2

Gezinsfotografie Groningen (prijswinnaar)

Eeen ‘buurvrouw’ van mij fietste eens langs mijn huis, toen mijn vriend en ik nog in Groningen woonden. Daar had ik op het raam mijn logo getekend én het bijschrift geschreven: win een fotoreportage. Ze reageerde en won: in de lente zette ik haar met haar mooie gezin op de foto.

gezinsfotografie groningen stadspark

De vraag die hoorde bij de wedstrijd, was: wat vind jíj nou leuk om te doen. Het idee was dat ik de prijswinnaar dan op de foto zou zetten tijdens die activiteit. Bij Laura was dat: tuinieren in de volkstuin met vriend en kinderen. En dat leek me nou zo leuk.

De volkstuin bleek zowat achter mijn huis te liggen. Als ik in Groningen was blijven wonen, zou ik er ook een hebben gehuurd. En als ik dit zo zie, dan denk ik: wat is het toch een mooie stad. De foto’s die je later ziet -in een soort van bos – zijn gemaakt in het Stadspark. Ook vlakbij ons oude huis.

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (1 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (2 van 34)

 

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (4 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (5 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (6 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (7 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (8 van 34)

 

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (10 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (11 van 34)

 

 

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (14 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (15 van 34)

 

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (17 van 34)

 

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (19 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (20 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (22 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (23 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (24 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (25 van 34)

 

 

 

 

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (31 van 34)

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (32 van 34)

 

Gezinsfotografie Groningen Stadspark (34 van 34)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments

  1. Nynke says

    Wat een prachtige foto’s! Je hebt de interactie tussen de ouders en kindjes er heel mooi gefotografeerd. En ik vind het zo leuk dat de meisjes er heel meisjesachtig uitzien, zonder dat het allemaal roze is!

    • Laurie says

      dankjewel nynke, wat een lief compliment. ik ben zelf ook zo blij met deze reportage. en daarbij speelt de mooie kleding en setting echt een grote rol. wauw, en inderdaad, nu je het zegt: meisjesachtig zonder te veel roze! hele stoere en lieve meisjes. zo lief. ‘schooiers’, noemt m’n moeder dat. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *