Familiefotografie

Graag maak ik foto’s van jouw gezin of familie (of van jullie als stel). Met zulke foto’s kan je het leven een beetje ‘bewaren’ zoals het echt was. Want het leven is het bewaren waard, niet? Ik word blij van foto’s waarvan je denkt: zo is hij of zij nou echt – en preciés zoals op die foto voelde het ook echt. Ik kan op twee manieren jullie familie vastleggen: tijdens een day-in-the-life-reportage of tijdens een ‘gewone’ korte familiereportage.

Klik hier voor alle blogs met familiefoto’s. 

 

Familiereportage/gezinsreportage/liefdesreportage

Een ‘gewone’ reportage duurt anderhalf uur. Tijdens zo’n reportage ben ik op de voorgrond – geef ik aanwijzingen en maken we mooie, losse, echte foto’s van een gezin, familie of stel. Vaak doe ik familiereportages en liefdesreportages op een mooie buitenlocatie, zoals een bos of juist een stad! Newbornreportages zijn vaak thuis, met alles lekker bij de hand. Klik hier voor de tarieven van zo’n familiereportage (en wat je ervoor krijgt).

 

Day-in-the-life-reportage

Day-in-the-life-fotografie is familiefotografie van hoe jouw alledaagse leven er op dit moment uitziet. Zodat je dat leven kunt onthouden en koesteren. Ik zet de gewone, normale dingen van alledag op een mooie manier op de foto: ik maak een documentaire van een dag uit het leven van een gezin (of persoon of stel). Ik maak foto’s op de achtergrond – jullie hoeven niet te poseren maar ik maak alleen foto’s van hoe het echt gaat. Klik hier voor meer informatie.