Familie Batenburg

Alle blogs, Familiefotografie

Dit is de familie Batenburg. We wandelen, iedereen – opa en oma die met gemak meelopen inclusief – over een schelpenpad langs het water.

Sommige dingen kun je niet plannen. Zoals het weer. En sjongejonge wat heeft deze familie een geluk. Er is een zonsondergang van goud, die over alles een warm, gouden laagje legt. Af en toe stoppen we voor een paar foto’s. Hier is een mooie plek voor de hele familie, hier is een mooie plek voor portretten.

Ik vind dat het licht en deze familie wel overeen komen: ze voelen allebei warm en vrolijk, met een gouden randje.

Kijk hierboven nou. Wat bijzonder dat opa en oma zo stralend op de foto kunnen staan. Wat wil je ook, met heel hun gezin zo vrolijk bij elkaar vandaag.

We lopen steeds een stukje verder en als ik een mooie plek zie voor foto’s, stoppen we. We nemen rustig de tijd voor alle mogelijke groepscombinaties. Iedereen, opa en oma samen, de gezinnen apart, opa en oma met de kleinkinderen. Tussendoor maak ik ook stiekem foto’s van wat er buiten het ‘poseren’ gebeurt.

Tussendoor maak ik ook portretten van iedereen apart. Omdat de familie niet heel groot is, is daar tijd genoeg voor. En alle kleinkinderen apart met opa en alle kleinkinderen apart met oma.

Leuke familie Batenburg, ik vond het fijn om jullie op de foto te zetten! Jullie zijn een stel vrolijke mensen met z’n allen en ik werd er blij van om jullie familieliefde vast te leggen.

Wil jij ook nog een keer op de foto met jouw gezin of familie en vind je deze foto’s mooi? Ik zou zeggen: pak een kop thee en bekijk hier rustig nog wat meer familiereportages of lees hier meer over hoe ik werk. Als je interesse hebt in foto’s, kun je me mailen of bellen – dan kletsen we over wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *