Alle blogs, Portretfotografie, Trouwfotografie
comments 4

Doop, belijdenis en huwelijksinzegening van Arjen en Janine

Deze fotoklus was heel bijzonder. Drie in één, kun je zeggen. Arjen en Janine trouwden twaalf en een half jaar geleden. Ze trouwden toen niet in de kerk. Tijdens hun getrouwde jaren gingen ze steeds meer geloven dat God bij hen was. In een kerkdienst vroegen ze Gods zegen over hun huwelijk, werden Janine en hun kinderen gedoopt en deden Arjen en Janine belijdenis. 

Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (15 van 55)

Janine benaderde me al vroeg: ze wilde graag dat ik foto’s van deze bijzondere dag zou maken. Het hoefde niet lang: alleen de kerkdienst en van te voren wat foto’s met haar man Arjen en kinderen. Dat kon natuurlijk. De dag was héél koud, en ondanks alle trucs en warmhoudmethodes – lees: springen en de schouders naar beneden en het gezicht warm wrijven – is dat op sommige foto’s wel te zien. Maar hé: koud was het – en dat hoorde ook bij de dag!

De bijbel die je op de foto’s ziet, is van Janines vader. Die kreeg ze van haar moeder vlak voor deze dienst. Ze was blij verrast te lezen dat haar vader dezelfde tekst achter in zijn bijbel had opgeschreven als de tekst waar hun dienst om draaide:

Zo blijven dan: geloof, hoop en liefde. Deze drie, maar de meeste van deze is de liefde. 

Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (1 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (2 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (3 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (5 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (6 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (7 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (8 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (9 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (11 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (12 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (13 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (14 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (17 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (18 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (19 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (20 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (21 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (22 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (23 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (24 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (25 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (26 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (27 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (28 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (29 van 55)

(Bovenstaand foto-idee met het boek en de ringen is niet van mij, maar heb ik nagedaan van Pinterest) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (30 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (31 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (32 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (33 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (34 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (35 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (36 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (37 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (38 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (39 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (40 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (41 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (42 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (43 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (44 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (45 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (46 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (47 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (48 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (49 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (50 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (51 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (52 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (53 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (54 van 55) Fotografie van doop, belijdenis en trouwdienst van Janine en Arjen (55 van 55)

 

4 Comments

 1. henriette says

  Prachtig!! wat een schitterende foto’s van een TOP-dag!! Kuss

 2. Nynke says

  Hihi, de foto van het moeder-dochter momentje is leuk. ‘Neehee mam, je doet m’n oorbellen verkeerd!’ Erg herkenbaar :)

  • Laurie says

   Ha, zo ging het ongeveer ja: aaauu, ma-ham!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *