Alle blogs, Portretfotografie
comments 3

De familie van Mandy Vera

Wie graag mooie dingen creëert, is vaak onder de indruk van andere mensen die ook graag mooie dingen creëren. Zo keek en kijk ik op tegen Mandy Vera en haar mooie werk. Onderaan deze pagina stel ik beelden van haar tentoon die ik mooi vind. Maar eerst terzake: ik fotografeerde haar schoonfamilie!

MV (4 van 28)

En dat was leuk. Het was misschien wel de laatste warme oktoberdag en dat  maakte iedereen blij. Zie maar!

MV (1 van 20) MV (2 van 20) MV (3 van 20) MV (4 van 20) MV (5 van 20) MV (6 van 20) MV (7 van 20) MV (10 van 20) MV (11 van 20) MV (12 van 20) MV (13 van 20) MV (14 van 20) MV (16 van 20) MV (17 van 20) MV (18 van 20) MV (19 van 20)MV (15 van 20)MV (9 van 20)

En dan nu de beloofde mooie beelden van Mandy, het meisje met de spijkerblouse. Dit soort dingen maakt zij en dat vind ik heel mooi met een uitroepteken. De vijf beelden hieronder zijn dus niet door mij gemaakt, maar door Mandy Vera de Vries – en wil je meer van haar weten kijk dan op haar site.

MV (1 van 7) MV (2 van 7) MV (3 van 7) MV (4 van 7) MV (5 van 7) MV (7 van 7)

 

3 Comments

 1. nynke says

  Wat een mooie foto’s! Zowel van jou als van Mandy Vera (op haar website is een foto onder ‘winterse tafelen’ waar ik alles wel van zou willen hebben en jij ook! Ha, rara welke is dat?)

  • Laurie says

   ik denk.. dat je de zesde van links bedoelt – of de vijfde.

   • Nynke says

    Nee! De achtste, die met alle mooie houten bakjes en verweerde kommetjes. Kennen we elkaar toch niet zo goed als dat ik dacht :( ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *