Trouwalbums

Album - 7890

Jullie trouwfoto’s kan ik verwerken in een fotoboek. Stel je voor: je zit op de bank in de woonkamer, er staat een pot thee op tafel en je kruipt nog wat dieper weg in de kussens op je bank. Op je schoot ligt een écht boek. Samen met je lief of je familie blader je door jullie trouwfoto’s. 

Ik kan voor jullie een mooi trouwboek voor jullie ontwerpen. Daarvoor zijn grofweg twee opties:

1 Een gedrukt album – digitaal ontworpen en door een drukker gedrukt album
2 Een handgeplakt album – album met daarin afgedrukte foto’s die ik met de hand op maat snijd en inplak

De prijzen en maten van deze albums staan ook in dit tarievenbestand voor bruiloften.

 

Digitaal gedrukt album

Dit zware, linnen album is in meerdere kleuren leverbaar. Ook in echt leer (die kost wel meer). Het album heeft een kaft die rond doorloopt op de rug en als het boek opengeslagen ligt, liggen de pagina’s helemaal plat. Zo kan ik ook foto’s gebruiken die over de ‘rand’ van de middenlijn heen lopen. Ik geef dit album vorm op de computer en daarbij is het kernwoord: simpel. Ik houd de opmaak rustig en gebruik veel grote foto’s.

Groot digitaal album : 30×30 cm, 50 pagina’s

Trouwfotograaf Oud-Beijerland Laurie Karine - trouwalbum (1 van 9) Trouwfotograaf Oud-Beijerland Laurie Karine - trouwalbum (4 van 9)02 van 02 - album - 1823

 

Handgeplakt album

Dit album is fair trade. En het leer is leer dat normaal misschien weggegooid zou worden, maar nu een nieuw leven krijgt in de vorm van een albumomslag. De leren kaft loopt rond door op de rug. Je kunt het album dichtstrikken met een leren veter. Om de foto’s goed te bewaren zitten er zuurvrije, dunne tussenbladen tussen de dikke fotobladen. Het katoenvezelpapier, waarop de foto’s geplakt worden, is niet wit, maar crème. Het album is verkrijgbaar in cognac-kleurig leer en donkerbruin leer.

Ook dit boek geef ik zo simpel mogelijk vorm, met rustige pagina’s en soms paginagrote foto’s.  De bovenste foto’s tonen het album zonder foto’s, daarna komt een voorbeeld van het album met ingeplakte foto’s.

Groot handgeplakte album : 38×26 cm, 60 pagina’s

Album - 7890 Trouwfotograaf Oud-Beijerland Laurie Karine - trouwalbum (7 van 9) Trouwfotograaf Oud-Beijerland Laurie Karine - trouwalbum (9 van 9)

Mét foto’s komt het album er zo uit te zien:

750_0693750_0686 750_0733
Albums handgeplakt (3 van 5)

BewarenBewaren