Alle blogs, Trouwfotografie
comments 5

Jacob en Joanne vijf jaar getrouwd

Dit zijn Jacob (rechts) en Joanne (met de lippenstift) en zij zijn vijf jaar getrouwd. En als je vijf jaar getrouwd bent, dan trek je een mooie witte jurk aan en doe je pauwenveren in je haar. Je kuif netjes. En dan vier je feest – met vrienden en vriendinnen en familie. Tenminste, dat deden Jacob en Joanne en dat vind ik een goed idee. Vóór dat het feest kwam ik en maakte ik plaatjes van het paar, want ja, je kleedt je niet elke dag zo mooi aan. En ik vond het léuk. Zo midden in de winter toch een soort van bruiloft.

Ik zit zo foto’s bij elkaar te zoeken voor deze blog en ik moet denken aan een lief versje. Of eigenlijk is dat helemaal niet waar. Ik dacht eerder: zou het niet leuk zijn om hier een lief versje bij te zoeken? Een die hierbij past. En toen vond ik er ook nog een die (perfect) past. Omdat Jacob en Joanne vaker wél dan niet schaterlachend op de foto staan. Zo wil ik ook vijf jaar getrouwd zijn!

Komt-ie. Het is er een van Versjes voor Vandaag (Eva Voorneburg):

zonder zou het saaier zijn
zonder zou ik niet
zonder jou zou ik nooit
zo hard lachen dat je 
niet meer recht kan staan 
en je door betraande ogen
helemaal niets meer ziet

 

 

5 Comments

 1. Manja says

  Mooie foto’s Laurie. Ze hebben het heerlijk samen, volgens mij :-)

  • Laurie says

   Dankjewel Manja, wat lief! Ja he, dat stralen ze uit en dat was ook nog zo!

 2. Zo leuk. Goed gedaan. Zelfs tussen de huizen ziet het er stijlvol uit. En de match van haar oorbellen met zijn das… perfect!

  • Laurie says

   Ja, tof he! Ze zagen er tip-top elegant uit. En goed gezien, groen was de kleur!

 3. Nynke says

  Wat een mooie foto’s! En een lief gedichtje :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *