Alle blogs
comments 2

Wat krijg je als ik jullie trouwfoto’s maak?

Vanmorgen draaide ik een pirouette van blijdschap bij mijn brievenbus: een pakket! Geen schoenen, geen jurk, maar de USB-sticks voor mijn bedrijf waren binnen. De foto’s die ik maak op een bruiloft, zet ik daar op voor het bruidspaar. Na de pirouette dacht ik: ik zou eens een blog moeten maken over wat je krijgt als ik je trouwfoto’s maak. Bij deze. 

Wat krijg je als je mij trouwfotografie laat doen (2 van 2)

Wie mij als trouwfotograaf inhuurt, kan het volgende verwachten:

Een kennismakings- en voorbereidingsgesprek bij mij thuis in Oud-Beijerland (inclusief heerlijke kop thee of koffie en natuurlijk iets lekkers)
Een afgesproken aantal uren fotografie op jullie trouwdag zelf
– Nadien bewerk ik jullie trouwfoto’s in kleur en zwart-wit
– Jullie krijgen per brievenbuspost een USB-stick met een grote selectie foto’s (denk aan ongeveer vijfhonderd, in kleur – en alles ook in zwart-wit)
– Met één mooie zwart-wit-afdruk van 15×20 centimeter

Natuurlijk zijn er extra mogelijkheden, zoals trouwalbums of een verlovingsreportage. Die vind je hier.

En dan nu het belangrijkste, de uitlokker van de pirouette, padam padam. Zo’n exemplaar als hieronder ligt misschien ooit wel op jullie deurmat, vol met mooie foto’s. Ik heb lang gezocht tot ik de perfecte gevonden heb! Het is een USB-stick van donker hout met het FSC-keurmerk (dat vind ik belangrijk). Samen met mijn drukwerk vind ik het er keurig uitzien.

Wat krijg je als je mij trouwfotografie laat doen (5 van 7)

Wat krijg je als je mij trouwfotografie laat doen (1 van 7)Wat krijg je als je mij trouwfotografie laat doen (1 van 2)Wat krijg je als je mij trouwfotografie laat doen (2 van 7)

2 Comments

  1. Katrien says

    Ziet er inderdaad erg netjes uit! Leuke visitekaartjes heb je ook :-)

    • Laurie says

      Hoi Katrien, dankjewel! Ik ben er ook blij mee. De volgende keer ga ik ze alleen op iets dikker papier laten drukken en toch maar mat. Ik heb ze dit keer glanzend aan de gele kant laten drukken – en mat aan de witte kant, maar dat werd niet zoals ik het in m’n hoofd had. Maar alsnog – ik ben er blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *