Over mij

Laat ik me eens voorstellen. Ik ben Laurie (29), degene die de foto’s maakt die je op deze website voorbij ziet komen.

Ik ben een rustige denker. Een huismus én iemand die houdt van buiten zijn. Of twintig kilometer wandelen op de Veluwe óf op de bank met een boek en een kop thee en een kleedje, terwijl ik net de was heb opgehangen.

Om me heen zie ik mooie, kleine dingen. Ik zie de pinksterbloemen in het gras en ruik de geur van vers gewassen lakens. Ik verlies mezelf graag in een mooi boek. Ik word warm van binnen als ik met vrienden ben – als we gewoon bij elkaar zitten te zitten. Liefst met een kampvuur erbij. Ik speel graag een bordspel en mijn lievelings is Agricola. Die speel ik soms zelfs in m’n eentje!

Ik kan ook veel piekeren. Dan zeg ik tegen mezelf: doe dat nou eens niet. Maar dat helpt niet echt. Ha. Ik ben christen, geniet van het al zoekend leren kennen van God.

Foto’s maken doe ik graag.  Ik zoek naar lijnen en licht, lieve blikken, het juiste kader en klík – dat wordt ‘m. Ik hou van fotografie – het voelt als mijn vak, hoewel ik afgestudeerd ben als schrijvend journalist. Ik geniet van foto’s als ze mooi zijn en als ze echt zijn. Niet perfect (liever niet), no-nonsense, simpel – maar wel met een flinke tik romantiek.

Ik wil altijd nog eens van hut naar hut wandelen in de bergen – en misschien ga ik dat nog wel eens doen ook. En ik wil altijd nog eens kanoën door Zweden, met de tent in de boot. En een boek schrijven. En een eigen droogmolen. Zo. Dat was ‘m voor nu.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren