Alle blogs, Trouwfotografie
comments 4

Nieuwjaarscadeautjes in februari

Trouwfotograaf Laurie Karine Oud-Beijerland - 5834

Wat ben ik toch gelukkig met bruidsparen die voor mij kiezen als trouwfotograaf. Dat vind ik gewoon één grote partij fantastisch, want – onbeschaafd gezegd – ze geven mij werk. Maar beschaafd gezegd – en even waar: deze bruidsparen vertrouwen er ook op dat ik mooie foto’s zal maken op hun bruiloft. Dat vind ik best iets heel groots. En daarom stuurde ik vijfentwintig cadeautjes op. 

Ik maakte een foto-slinger (een zeegroen papieren lint met twee trouwfoto’s eraan geknepen met kleine knijpers) voor ieder van de vijfentwintig bruidsparen die ik in tweeduizendvijftien fotografeerde. Een cadeautje om ‘dankjewel’ te zeggen.

Trouwfotograaf Laurie Karine Oud-Beijerland - 5854

1Trouwfotograaf Laurie Karine Oud-Beijerland - 58562

PS – Ik heb een foto gemaakt van alle fotoslingers bij elkaar aan mijn muur. Toen ik de pakketjes ging inpakken en ik de slingers één voor één weer van de muur haalde, heb ik bewust over alle bruiloften eens nagedacht. Hoe de dag ging, of het warm of koud was, de dag lang of kort, wie de bruid en de bruidegom waren en wat ik bijzonder en moeilijk vond die dag. Eigenlijk dacht ik gewoon aan wat me te binnen schoot als ik de fotoslinger bekeek. Dat was zo fijn, haast therapeutisch. Nog even in mijn hoofd alle bruiloften langs die ik heb gefotografeerd – om het seizoen van vorig jaar af te sluiten en me nu te richten op het nieuwe jaar. Ik kijk ernaar uit. 

4 Comments

  • Laurie says

   :) dankjewel lieve Nynke!

 1. Kunja says

  Het was ook bijzonder om ze allemaal in het echt aan de muur te zien!
  Echt een lief en speciaal idee en cadeautje voor al je bruidsparen.
  Fijn dat je het werk als fotografe zo bij je past :)

  • Laurie says

   Hoi lieve mama, dankjewel. Ja, een bijzonder gezicht hè. Zo werd m’n werk ineens heel tastbaar! En wat lief dat je dat zegt, ik geniet ook van m’n werk. Liefs en tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *