Alle blogs, Trouwfotografie
comments 2

Jaaroverzicht 2017

 

Dit is een jaaroverzicht. Een overzicht van mijn werk – met foto’s van de bruiloften die ik heb gefotografeerd. Ik ben blij met de foto’s die ik heb gemaakt en mijn jaar was op werkgebied echt fijn. Op persoonlijk vlak was het een heel verdrietig jaar, omdat mijn lieve vader onverwacht is overleden. Maar hij was trots op mijn werk en vertelde aan iedereen dat ik trouwfotograaf was. Dus maak ik toch een jaaroverzicht. Een vrolijk jaaroverzicht, omdat die vrolijkheid er ook mag zijn.

Dit jaar fotografeerde ik negentien bruiloften en leverde ik ongeveer tienduizend foto’s af. Ik maakte vijftien blogs, voor de bruidsparen die dat leuk vonden. Ik reed heel het land door, van een kasteelbruiloft in Limburg naar een trouwweekend in Friesland en alles ertussenin.

Vandaag laat ik zien wat ‘mijn’ bruidsparen dit jaar zoal deden op hun trouwdag en op die manier toon ik de fijnste foto’s van dit jaar. Kijk maar mee, wat deden de bruiden en bruidegommen?

Ze bereidden zich voor op hun dag 

 

Ze zagen elkaar voor het eerst

 

Ze stonden mooi op foto’s tijdens fotoreportages

Ze waren onderweg

 

Ze trouwden tijdens trouwceremonies  


 

Ze verlieten met een lach en stralende ogen hun trouwdienst of -ceremonie

 

Ze gooiden boeketten over hun schouder

 

Ze liepen door erehagen

 

Ze werden toegesproken

 

Ze aten en dronken

 

Ze genoten van hun lieve familie en vrienden

 

Ze dansten

 

Ze maakten entrees

 

En ze verlieten, uiteindelijk, hun feesten

 

Lieve bruidsparen van dit jaar (allemaal, ook de bruidsparen van wie ik geen foto’s mocht delen en in dit overzicht dus niet te zien zijn): dank jullie wel voor het vertrouwen dat ik jullie dag mocht fotograferen! Jullie zorgen ervoor dat ik dit fijne werk kan doen. Ik heb ervan genoten.

BewarenBewaren

2 Comments

  1. Nynke says

    Mooie foto’s! En heel leuk gedaan met de ‘hoofdstuk’ indeling. Zou bijna weer willen trouwen en dat jij dan weer de foto’s maakt ;)

    • Laurie says

      Ah, dankjewel. Nou, graag! Ik ben erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *