Alle blogs, Trouwfotografie
comment 1

Eva en Rico in Geldrop

Negen jaar geleden was ik in Zambia, waar ik Gertjan – m’n vriend – leerde kennen. Maar niet alleen hem: nog veel meer lieve mensen . Eén van hen is Eva. Zij gaat komend jaar trouwen met Rico en ik mag hun dag vastleggen. Gertjan, Rico, Eva en ik maakten vandaag een uitstap naar hun trouwlocatie, om bij te praten, de bruiloft voor te bereiden, wat foto’s te maken en een kop thee te drinken.

Hieronder zie je twee prachtige dingen: de lente en de trouwlocatie van Eva en Rico. De lente staat natuurlijk op de linkerfoto – en rechts, tussen die twee prachtige dikke bomen, omringd door gras en vogel-gefluit, gaan Eva en Rico straks trouwen. Ik heb er nu al zin in. Overdag foto’s maken, ’s avonds dansen en feest vieren met dierbare vrienden.

1 Comment

  1. Pingback: Rico en Eva trouwen | Laurie Karine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *