Alle blogs, Trouwfotografie
Leave a comment

De lievelingstrouwfoto van Marieke

Dit is de lievelingstrouwfoto van Marieke.

‘Ik denk dat dit mijn lievelingstrouwfoto is. Ik zag het moment terug op onze bruiloftsfilm en het is echt een fractie van een seconde die je zo mooi hebt weten vast te leggen!

Dit moment is net na de trouwceremonie van de burgerlijke stand en het eerste moment dat ik me niet meer zenuwachtig maar intens gelukkig voel! Op de achtergrond staat onze hele familie die zoveel liefde en blijdschap uitstraalt. Je ziet Jurgens vader aan mijn kant en mijn vader aan Jurgens kant – zo symbolisch! – die beide met hun handen ineengeslagen staan, met zo’n big smile op hun gezicht alsof ze ons beide hun ‘zegen’ geven.

Dit was de afsluiting van zo’n perfecte ceremonie die ondanks het wisselende weer buiten kon, precies zoals ik me als klein meisje altijd had voorgesteld. Er zit zoveel geluk en blijdschap in deze foto dat ik wilde dat ik dat gevoel en moment in een flesje kon stoppen om te gebruiken op de moeilijke dagen, want die zijn en komen er natuurlijk ook in een huwelijk.’

Marieke (bekijk alle trouwfoto’s van Marieke en Jurgen hier)

In deze serie vertellen vier bruiden over hun lievelings-trouwfoto. Ik maak foto’s op bruiloften – en ben na elke bruiloft nieuwsgierig wat een bruidspaar nou het allermooiste plaatje vond. Ik besloot het ze te vragen. Twee jaar geleden maakte ik deze serie ook, klik hier om die te bekijken. 

Deel I: de lievelingstrouwfoto van Marieke
Deel II: de lievelingstrouwfoto van
Inge
Deel III: de lievelingstrouwfoto van
Hanneke
Deel IV: de lievelingstrouwfoto van Laura

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *