Alle blogs, Trouwfotografie
Leave a comment

De lievelingstrouwfoto van Laura

Dit is de lievelingstrouwfoto van Laura. 

‘Voorafgaand aan de bruiloft maakte ik grapjes dat mijn vader nu toch wel echt eens een keer moest gaan huilen. Ik zei dat we anders maar uien mee zouden nemen naar de bruiloft, zodat hij tranen zou hebben. Je moet weten: mijn vader is een schat van een man. Maar emotie tonen, als in ‘tranen’, heeft hij nog nóóit gedaan. Althans, niet in mijn bijzijn. Het leek mij daarom speciaal als hij zou moeten huilen op mijn bruiloft, waar hij – zoals hij zegt – zijn kleine prinsesje ‘weggeeft’.

En jaa hoor, precies dat moment dat hij tranen in zijn ogen heeft zie je hier op de foto. Tranen omdat ik nu niet meer alleen zíjn kleine prinsesje ben, maar ook die van mijn man Jesse. Dat is de reden dat ik deze foto zo bijzonder vind. O ja, mijn vader zei zelf over deze foto dat hij hier net een ‘Fisherman’s Friend’ had genomen. Jaa hoor…’

– Laura  (bekijk alle trouwfoto’s van Laura en Jesse hier)

In deze serie vertellen vier bruiden over hun lievelings-trouwfoto. Ik maak foto’s op bruiloften – en ben na elke bruiloft nieuwsgierig wat een bruidspaar nou het allermooiste plaatje vond. Ik besloot het ze te vragen. Twee jaar geleden maakte ik deze serie ook, klik hier om die te bekijken. 

Deel I: de lievelingstrouwfoto van Marieke
Deel II: de lievelingstrouwfoto van Inge
Deel III: de lievelingstrouwfoto van Hanneke
Deel IV: de lievelingstrouwfoto van Laura

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *