Alle blogs, Trouwfotografie
comments 2

De lievelingstrouwfoto van Hanneke

Dit is de lievelingstrouwfoto van Hanneke. 

‘Vanaf het begin is dit eigenlijk al mijn lievelingsfoto. Niet geposeerd, maar vrolijk en ontspannen – met een wijntje in de hand! Gezellig met z’n allen aan het diner aan lange tafels. Het beschrijft hoe de dag was: mooi, ontspannen, gezellig en een dag met veel humor.

Op het moment van de foto wordt er een stukje gedaan door onze moeders. Zij laten foto’s zien van ons als baby tot puber tot aan nu. Erg leuk! Jasper was tijdens zijn vrijgezellenfeest verkleed als een kabouter en op de kleuterschool is hij ook eens als kabouter verkleed geweest. De foto’s van toen en nu werden naast elkaar gezet, en wat bleek: het was hetzelfde pak!

Je ziet aan ons, maar ook de dag-gasten achter ons dat de foto goed in de smaak valt! De foto laat zien hoeveel lol er die dag was, daarom vind ik deze zo leuk. Elke keer als ik deze foto zie, krijg ik een beetje heimwee naar onze trouwdag!

– Hanneke (bekijk alle trouwfoto’s van Hanneke en Jasper hier)

In deze serie vertellen vier bruiden over hun lievelings-trouwfoto. Ik maak foto’s op bruiloften – en ben na elke bruiloft nieuwsgierig wat een bruidspaar nou het allermooiste plaatje vond. Ik besloot het ze te vragen. Twee jaar geleden maakte ik deze serie ook, klik hier om die te bekijken. 

Deel I: de lievelingstrouwfoto van Marieke
Deel II: de lievelingstrouwfoto van Inge
Deel III: de lievelingstrouwfoto van Hanneke
Deel IV: de lievelingstrouwfoto van Laura

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments

  1. Pingback: De lievelingstrouwfoto van Inge | Laurie Karine

  2. Pingback: De lievelingstrouwfoto van Laura | Laurie Karine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *