Alle blogs, Persoonlijke blogs
comments 2

Buiten geweest: Panbos Utrecht

buiten zijn fotografie panbos utrecht (2 van 2)

Ik loop vanuit een bos een zandvlakte op, en ineens voel ik het: de zon beschijnt mijn huid en mijn huid wordt warm. Voor het eerst dit jaar.  Ik kan zelfs mijn winterjas uit doen, erop gaan zitten en met mijn wollen vest aan is het warm zat. Gertjan en ik maakten een wandeling in een bos bij Utrecht. 

buiten zijn fotografie panbos utrecht (1 van 1)img090

Praktische informatie
Het adres waar wij parkeerden was De Holle Bilt 6 in De Bilt. Daar staan plattegronden met voorgestelde wandelroutes. Die wandelroutes kun je doen door gekleurde bordjes te volgen (heel simpel). Wij deden een kleine route – door het bos en over een zandvlakte. Klik hier voor meer informatie. 

De foto’s van deze blog zijn (helaas wat overbelicht en) gemaakt met mijn Mamiya 645 en diafilm. 

2 Comments

  1. Prachtige foto’s!
    Ik vind ze, misschien juist wel omdat ze wat overbelicht zijn, heel erg mooi. Een beetje sprookjesachtig, vooral die eerste :)

    • Laurie says

      :) hé lieve nynke, ik zie je reactie nu pas. dankjewel. het geeft ook eigenlijk niks hè, een beetje imperfect, die eerste is daardoor misschien juist wel perfecter ja. dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *