Alle blogs, Trouwfotografie
comment 1

Anton en Anita

Het is voorjaar – bloesem popt overal uit z’n knoppen. Anita mailt of ik op korte termijn een fotoreportage kan doen van haar en haar verloofde Anton. Jaa, roep ik (in mezelf), want er is bloesem! Als de fotoreportage begint, heb ik nog geen idee waar we foto’s gaan maken. Want bloesem kan de ene dag mooi zijn en de andere alweer weg. Dus we rijden het dorp in en kijken of we mooie zien. Bij de eerste beste bloesem stoppen we. En dáár maken we foto’s.

Ik ken Anita van mijn studententijd in Utrecht. Ze gaat dit jaar trouwen met Anton en ik kijk er nu al naar uit om haar (en de rest van onze vriendinnengroep) dan weer te zien en te fotograferen. Maar geniet eerst van deze foto’s. Bloesem!

1 Comment

  1. Pingback: Anton en Anita trouwen | Laurie Karine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *